Istoric

shakePRIMAINVEST CAPITAL MANAGEMENT SRL este o companie de investiţii localizată în Cluj-Napoca, Regiunea de Nord-Vest, Romania.
Activitatea principală a companiei o reprezintă investirea fondurilor proprii şi managementul profesionist al activelor deţinute. Compania nu desfaşoară activităţi de intermediere financiară, ci exclusiv activităţi de investiţii pe cont propriu.

Compania a fost înfiinţată în aprilie 2004 în Cluj-Napoca de către un economist cu o bogată experienţă în consultanţă de afaceri, evaluarea afacerilor, project financing, dezvoltarea şi managementul proiectelor, sectorul bancar, pieţe de capital şi investiţii financiare şi timp de 10 ani a operat în industria de consultanţă având un bun renume în industria de profil. Începănd cu anul 2014, compania şi-a restructurat activitatea, astfel că în prezent se axează pe activitatea de investiţii şi managementul activelor deţinute.

Serviciile de tip Advisory respectiv activităţile de consultanţă sunt secundare şi se desfaşoară cu precădere prin intermediul unei reţele de colaboratori si parteneri foarte specializaţi, de o manieră selectivă, în funcţie de tipul de consultanţă şi profilul clientului, compania Primainvest urmărind generarea de venituri suplimentare şi capitalizarea firmei prin utilizarea know-howlui deţinut, a experienţei, a brandului şi a reţelei de parteneriate construite

ADVISORY

 • Contact

  PrimaInvest Capital Management
  Strada Mircea Eliade nr. 38 C
  RO-400364 Cluj-Napoca.

  Tel: +40 745 51 26 86.
  Fax: +40 364 81 48 33.
  E-mail: office@primainvest.ro