Parteneri

Obiectivul pe termen lung al PrimaInvest Capital Management este dezvoltarea unui sistem complex şi integrat de parteneriate cu instituţii financiare, cu societăţi de consultanţă, asociaţii naţionale şi internaţionale din diverse domenii de activitate, precum şi cu alţi furnizori de servicii specializate (brokeraj, contabilitate, evaluare, audit, proiectare şi asistenţă tehnică).

În prezent, compania noastră ofera o serie de servicii de tip Advisory cu precădere prin intermediul unei reţele de colaboratori si parteneri foarte specializaţi, în
funcţie de tipul de consultanţă şi profilul clientului, compania Primainvest urmărind generarea de venituri suplimentare şi capitalizarea firmei prin utilizarea know-howlui deţinut, a experienţei, a brandului şi a reţelei de parteneriate construite.

Scopul parteneriatului dintre PrimaInvest Capital Management şi companiile care aleg să fie alături de noi este acela de clădi o relaţie trainică şi productivă pentru ambele părţi, din orice punct de vedere.

logo-tradevilleTradeville SA este un broker autorizat din 1994, cu o istorie de succes de peste 20 ani pe piața de capital din România. Lider în online trading și pionier al pieței de capital din România, Tradeville asigură tranzacționare pe cele mai mari burse de pe mapamond: NYSE / Euronext, NASDAQ, TSX, London Stock Exchange, Deutsche Borse. În afară de operațiunile de intermediere a tranzacțiilor, grupul Tradeville desfășoară operațiuni de market-making și, prin intermediul Vanguard Asset Management, este angajat și în administrarea de active. Platformele de tranzacționare în versiune web, desktop și mobile sunt potrivite atât pentru investitorii activi, cât și pentru cei de experiență medie sau începători. Strategia Tradeville este aceea de a crea parteneriate pe termen lung cu clienții, de a-i transforma pe aceștia în investitori de profesie. Detalii pe www.tradeville.eu
CMC Grup Broker de Asigurare, este o companie privata, autorizata sa ofere servicii de brokeraj in asigurari. CMC este un partener de incredere in managementul riscurilor. Detalii : www.cmcasigurari.ro.
Compania Primainvest a dezvoltat, începand cu anul 2004, un parteneriat durabil cu Fundaţia Civitas, concretizat în special în realizarea unor documentaţii specializate (plan de afaceri, studii de fezabilitate, strategii de marketing) pentru proiecte importante de investiţii, în cadrul unei echipe comune.
Detalii la: www.civitas.ro.
Arx Equity Partners este o firmă de private equity (investiţii de capital de risc) care oferă soluţii de finanţare / lichiditate acţionarilor pentru afacerea lor. Investitorii în familia de fonduri administrate de ARX sunt instituţii financiare globale cu renume.
În baza unui protocol încheiat în februarie 2008, Primainvest Capital Management îşi propupune să găsească oportunităţi de investiţii pentru Arx Equity Partners, în special în Regiunea Nord-Vest a ţării.
Detalii la: www.arxequity.com.
Prin convenţia cadru de colaborare nr: J547/20.06.2007, încheiată între BCR şi Primainvest Capital Management, s-a stabilit ca obiect principal al parteneriatului – colaborarea în scopul acordării de sprijin societăţilor comerciale, administraţiilor publice locale în obţinerea fondurilor Structurale şi de Coeziune, puse la dispoziţie de UE şi/sau a fondurilor din surse interne BCR odată cu integrarea României la Uniunea Europeană.
Detalii la: http://www.bcr.ro/bcrro.
Obiectul parteneriatului îl reprezintă furnizarea de catre LMS a serviciilor de consultanta, asistenta juridica si reprezentare in legatura cu problemele curente ale comapniei Primainvest Capital Management.
Detalii despre LMS: http://www.avocati-lms.ro/
Patria Credit IFN SA a încheiat o convenţie cu Primainvest Capital Management SRL având ca obiect principal colaborarea pentru sprijinirea afacerilor mici şi a producătorilor agricoli prin co-finanţarea proiectelor destinate accesării de fonduri europene (pentru aportul propriu sau pentru lichidităţi până la încasarea fondurilor).Mai multe detalii despre Patria Credit sunt disponibile la: http://www.patriacredit.ro/
Performia Finance este o companie importantă în domeniul serviciilor financiar-contabile.
Performia asigura servicii de eveidenta contabila si expertiza contabila pentru Primainvest Capital Management.
Detalii despre Performia Finance: http://www.performia.ro/.
Online WebDesign este o firma tanara de web design fiind in pas cu ultimele tendinte in aceste servicii.

Online WebDesign asigura servicii de asistenta technica pentru site-ul (www.primainvest.ro) Primainvest Capital Management.

Detalii despre Online WebDesign: http://www.onlinewebdesign.ro/.

Art Décor este specializată în proiectare-design şi producţie de mobilier personalizat din pal melaminat, oferind consiliere gratuită clienţilor firmei, în vederea transformarii spaţiului într-un ambient adecvat, astfel încât să satisfacă cerinţele şi personalitatea fiecărui client.

Colaborarea cu firma Art Décor a început în anul 2006; până în prezent aceasta a realizat designul şi mobilierul specific pentru sediul social al Primainvest Capital Management.
Detalii despre Art Décor: http://www.artdecorcluj.ro/

ADVISORY

 • Contact

  PrimaInvest Capital Management
  Strada Mircea Eliade nr. 38 C
  RO-400364 Cluj-Napoca.

  Tel: +40 745 51 26 86.
  Fax: +40 364 81 48 33.
  E-mail: office@primainvest.ro