Training Dezvoltarea Abilităţilor Antreprenoriale


Workshop pentru dezvoltarea abilităţilor antreprenoriale
Destinat Antreprenorilor

PrimaInvest îşi propune să sprijine dezvoltarea economică locală prin organizarea unor cursuri, întâlniri de lucru (workshop-uri) de dezvoltare a abilităţilor antreprenoriale cu persoane care doresc să iniţieze o activitate independentă sau care doresc să îşi dezvolte afacerea în contextul recentelor evoluţii ale climatului economico-social.

În pofida efectelor negative pe care le aduce instabilitatea financiară, situaţia existentă poate duce la apariţia de idei noi în domenii de afaceri care nu au fost suficient exploatate până în acest moment. Antreprenorii ar putea fi, aşadar, categoria cea mai avantajată în contextul instabilităţii economice actuale, în condiţiile în care afacerile acestora sunt mai mici şi pot fi reorientate mai uşor.

Workshop-ul reprezintă o alternativă modernă, practică şi eficientă la cursurile clasice de instruire, adesea foarte teoretizate. Un workshop modern presupune un grad mare de interactivitate între lectori şi cursanţi, permiţând o implicare mai activă a cursanţilor.

Avantajele şi beneficiile obţinute după parcurgerea workshop-ului sunt:

1. Dezvoltarea abilităţilor economice a persoanelor ce doresc să iniţieze o afacere pe cont propriu.
2. Reintegrarea în activităţi economice a persoanelor inactive ce doresc să înceapă o activitate economică de dimensiuni mici şi medii.
3. Deprinderea de către antreprenori de informaţii şi abilităţi din domeniile marketing, management, finanţe, astfel încât să fie pregatiţi pentru contextul economic prezent.
4. Antreprenorii îşi vor dezvolta încrederea în propriile abilităţi de business prin feedback-urile oferite către aceştia şi prin testarea informaţiilor dobândite.
5. Antreprenorii vor asimila informaţii din domeniul dezvoltării antreprenoriale cu ajutorul echipei PrimaInvest care a desfasurat cu succes acest tip de activitate în anul 2009.

Prin utilizarea unor exerciţii practice şi formarea unor echipe de lucru, prin simularea dezvoltarii unor idei de afaceri şi prin prezentarea unor studii de caz, acest tip de workshop permite un transfer mult mai facil şi mai consistent de informaţii şi know-how dinspre lectori către cursanţi şi în acelasi timp, o acumulare mai consistentă de informaţii utile şi practice de către cursanţi, pe care, ulterior, le vor utiliza în activitatea reală.

Prezenţa unor lectori cu bogată experienţă în mediul de afaceri, dezvoltarea de proiecte de investiţii, management, marketing şi resurse umane este o garanţie a utilităţii acestui workshop pentru formarea cursanţilor.

ADVISORY

 • Contact

  PrimaInvest Capital Management
  Strada Mircea Eliade nr. 38 C
  RO-400364 Cluj-Napoca.

  Tel: +40 745 51 26 86.
  Fax: +40 364 81 48 33.
  E-mail: office@primainvest.ro